Wij zijn Talent Academy

We zorgen ervoor dat je betere visuele communicatie met meer impact maakt. Dat is de belofte van de Talent Academy. We, dat zijn 6 ervaren en gedreven Adobe Certified Experts en Instructors. Ons aanbod van open opleidingen en maatwerksessies is afgestemd op jouw noden en op de trends in grafische vormgeving en visuele communicatie. Wij zijn Talent Academy.

8

Trainers beschikbaar om je te helpen leren

1.868

Deelnemers succesvol opgeleid

65

Opleidingen om tussen te kiezen

Wat ons drijft

We helpen je om het maximale te halen uit je talenten als grafisch vormgever. Dat doen we door je technische skills en kennis van grafische programma's te perfectioneren. Neem dat samen met onze liefde voor het vak, technologie en werken met mensen, dan weet je wat ons drijft. Zijn we geeks? Jazeker, en we zijn er fier op.
Danny Mertens

Adobe Authorised Training Centre

Visuele communicatie beter maken: die passie begon met een intern opleidingsprogramma voor de medewerkers van Typografics. In 2008 kregen we de erkenning als Adobe Authorised Training Centre.

De Talent Academy wordt aangestuurd en aangevuurd door Michael Buelens. Een team van 6 ervaren trainers - Adobe Certified - verzorgt een programma van maar liefst 52 opleidingen. Naast InDesign, Photoshop en Illustrator biedt het opleidingsaanbod mogelijkheden die uniek zijn in ons land. Maar wat je ook kiest, in elke opleiding word je gebeten door hun passie om kennis te delen.

Onze kwaliteitsgaranties

  • Adobe Authorised Training Centre
  • Adobe Certified Experts & Instructors
  • Trainers met een sterke praktijkvoeling, ervaring én liefde voor het vak
  • Diverse opleidingslocaties in Vlaanderen 

Typografics hubs

Typografics heeft hubs in Gent, Hamme en Antwerpen. Als medewerker zijn al onze hubs met studio, Academy, co-working spaces en tal van workshops jouw terrein.

Advies nodig?

Sarah
Op zoek naar de juiste opleiding of meer weten over ons maatwerk? 
Ons team staat voor je klaar.

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of Stuur een bericht

Mis geen enkele update!