Jouw grafische vormgeving sneller beter maken?

 • De unieke Talent Scan brengt jouw niveau eerst perfect in kaart 
 • Combinatie van verschillende opleidingen
 • Jouw projecten als lesmateriaal
 • Adobe gecertificeerde instructeurs
 • Individueel of in team
Vraag een intakegesprek aan

Hoe gaan we te werk?

1

We scannen jouw bedrijf

De deelnemers krijgen een Talent Scan van hun theoretische kennis in InDesign, Illustrator, Photoshop, After Effects en / of Première Pro. Via deze scan ontdekken wij de sterktes en zwaktes van jouw werknemers. 
2

Opleidingstraject op maat

We verwerken de resultaten van de scan in mogelijke onderwerpen voor de opleiding. Onze trainers stellen vervolgens een opleidingstraject op maat voor.
3

Kies een datum en locatie

Een classroomsessie is een klassieke training in onze Talent Academy of bij jou in het bedrijf. De Talent Academy heeft hubs in Hamme, Gent en Antwerpen maar stelt met plezier ook een remote connectie op voor een virtuele les.
4

Support na de opleiding

Na de opleiding bekijken we op welke vlakken de deelnemers hebben bijgeleerd en blijft de trainer enige tijd beschikbaar voor vragen. Zo krijg jij als meteen een concreet beeld van de ROI van de training.

UX/UI Succesverhaal

Clickworks one step forward

Tijdens deze tweedaagse opleiding gaven we inzicht in een optimaler designproces. Het doelpubliek was zeer technisch aangelegd en gebruikte geen design software, vandaar gaven we inzicht en praktische tips & tricks op vlak van UX en UI.

Hoe we deze klant hielpen

 • Introductie in User Experience
 • Inzicht in Design Systems
 • Praktische User Interface tips & tricks
 • Hoe kennis delen binnen het team

Incompany software training

Colruyt Group level up opleidingstraject

Ontplooiing is een waardevol gegeven voor Colruyt Group. Talenten helpen groeien, investeren in menselijk kapitaal. Voor de verdere vorming van haar 45-koppig design team verlangde Colruyt Group een individueel en actiegericht trainingstraject.

Startpunt van dit traject op maat was onze Talent Scan. Deze objectieve evaluatietool gaf inzicht in de sterkten en leerpunten van het team. In nauwe samenwerking met Colruyt Group werden meetbare doelstellingen uitgewerkt en het team in 5 kennisgroepen opgesplitst die elk een unieke trainingsinhoud kregen. Zo werkte elke deelnemer naar learnings en inzichten om in de dagelijkse praktijk in te zetten.

Hoe we Colruyt Group hielpen

 • Talent Scan op maat
 • Trainingstraject op deelnemersniveau
 • Company driven theorie & cases
 • Materie meteen toepasbaar in de praktijk
Inge Van Damme

Graphic Designer

Na meerdere opleidingen te hebben gevolgd deed ik voor het eerst beroep op bijscholing op maat. De samenwerking verliep vlekkeloos. Op basis van mijn input werd mijn case op voorhand grondig geanalyseerd. Zo kwamen tijdens de bijscholing alle aspect en van mijn vraag aan bod. Meer zelfs: nieuwe, efficiëntieverhogende tools werden aangereikt. Bijzonder aangenaam om op mijn eigen tempo deze complexe materie te doorgronden. Ik heb op drie uur tijd enorm veel bijgeleerd en heb een nieuwe professionele werkwijze aangeleerd. Dit had ik al veel eerder moeten doen. 

Joris Aarts

Co-founder bij Clickworks

Indrukwekkend hoe goed onze vraag werd ingevuld. De impact van deze opleiding was direct voelbaar, goed gedaan Dries!

Kathleen Bauwens

Staf Operations dep. Creation at Colruyt Group CCX

Zes maand na de opleiding op maat volgde er een test. Dat gaf onze medewerkers écht een boost om actief met de leerstof te werken. Er werd zelfs een bureel-Quiz georganiseerd. Fijn dat de trainers zoveel enthousiasme wisten over te brengen!

Afrodite Trevlopoulos

Creative Desinger BD myShopi

"Michael heeft mij gedurende twee dagen op bijzonder efficiënte manier bijgebeend op vlak van InDesign en Illustrator. Na afloop voelde ik mij veel zekerder van mijn zaak en kon ik ook echt zelf aan de slag."

Gert Van Kerckhove

Communication Officer

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. Zoals bij elke creatieve opleiding zijn de toepassingen zeer belangrijk. Er is bij deze opleiding zeker voldoende aandacht gegeven aan de toepassingen in de praktijk.Elke heeft een grote vakkennis en kan de leerstof op een vlotte, duidelijke en goeie manier overbrengen. Proficiat !

Vraag een intakegesprek aan

Advies nodig?

Sarah
Op zoek naar de juiste opleiding of meer weten over ons maatwerk? 
Ons team staat voor je klaar.

Bel ons op +32 (0)52 41 45 65 of Stuur een bericht

Mis geen enkele update!