What's New in Photoshop? 4 handige tutorials

8 november 2018

Onze Academy Manager Michael toont in 4 tutorials welke nieuwe features in Photoshop interessant zijn voor jou.

1. Content-Aware Fill

Photoshop 2019 heeft heel wat nieuws in store. Een van de grote vernieuwingen is de upgrade van de Content-Aware fill-functie. Onze Academy Manager Michael toont in deze tutorial waarom deze upgrade zo handig is.

2. Frame Tool

Met de gloednieuwe Frame Tool wordt het heel wat makkelijker om foto’s of lagen te maskeren. Hoe je dat precies doet? Dat legt onze Academy Manager Michael je uit in dit filmpje.

3. Text Editing

In de nieuwe versie van Photoshop is het veel eenvoudiger om met tekst te werken. Onze Academy Manager Michael toont aan de hand van concrete voorbeelden wat de mogelijkheden zijn.

4. Blending Modes

De favoriete nieuwe Photoshop-feature van onze Academy Manager Michael? De Blending Modes! Ontdek in deze tutorial wat je hiermee allemaal precies kan doen.

Geschreven door Michael

Talent Academy Manager

Michael is Adobe Certified Instructor en dat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met Anke, onze H.R. manager zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische opleidingen op maat samen.
​In de tijd die rest verdiept hij zich in geavanceerde technieken die het werk sneller en efficiënter laten verlopen en houdt hij continu de vernieuwingen bij Adobe in de gaten.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.