What's New in Illustrator? 3 hands-on tutorials

8 november 2018

De laatste nieuwe mogelijkheden van Illustrator? Die legt onze trainer Elke je uit in 3 praktische tutorials!

1. Global Edit

Onze trainer Elke toont in deze tutorial waarom de nieuwe Global Edit-tool in Illustrator zo handig is.

2. Freeform Gradient

Adobe voegde een nieuw Gradient-type toe aan Illustrator: de Freeform Gradient. Onze trainer Elke legt in deze video uit wat de voordelen zijn van deze nieuwe functie.

3. Front Browsing

Het zoeken naar het geschikte lettertype is veel minder tijdrovend in de nieuwe versie van Illustrator. Onze trainer Elke bekijkt in deze tutorial het vernieuwde Font Browsing.

Geschreven door Elke

Creative Design Instructor

Elke & Typografics: we go way back. Een parcours langs grafische interventies en onze eigen studio vonden een voorlopige stopplaats bij Het Letterkabinet en de Talent Academy. Binnen onze creatieve ontmoetingsplaats in Gent geeft Elke vorm aan letterpress workshops en teambuildings, als trainer deelt ze haar kennis over Adobe Illustrator en de kleine gaatjes in haar agenda vult ze aan met consulting opdrachten. Als ervaren vormgeefster is ze gespecialiseerd in printmedia. Ze heeft een grote liefde voor illustratie en tekenen. Zoeken naar creatieve oplossingen in een hedendaagse vormgeving is haar ding. 


Een bezig bij, mag je zeggen. In haar vrije tijd zoemt ze naar buiten om te tuinieren, gaat ze koken en geniet ze van haar gezin. 


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!