What's New in Illustrator? 3 hands-on tutorials

8 november 2018

De laatste nieuwe mogelijkheden van Illustrator? Die legt onze trainer Elke je uit in 3 praktische tutorials!

1. Global Edit

Onze trainer Elke toont in deze tutorial waarom de nieuwe Global Edit-tool in Illustrator zo handig is.

2. Freeform Gradient

Adobe voegde een nieuw Gradient-type toe aan Illustrator: de Freeform Gradient. Onze trainer Elke legt in deze video uit wat de voordelen zijn van deze nieuwe functie.

3. Front Browsing

Het zoeken naar het geschikte lettertype is veel minder tijdrovend in de nieuwe versie van Illustrator. Onze trainer Elke bekijkt in deze tutorial het vernieuwde Font Browsing.

Geschreven door Elke

Creative Design Instructor

Elke heeft een ruime ervaring bij een brede waaier aan klanten. Aanvankelijk werd ze ingezet op grafische interventie, nadien fungeerde ze als vaste waarde in de Typografics studio. Nu is ze Illustrator trainer in Talent Academy, geeft ze mee vorm aan letterpress workshops en teambuildings in Letterkabinet en vult ze waar nodig aan met consulting opdrachten.

Als ervaren vormgeefster is ze gespecialiseerd in printmedia. Ze heeft een grote liefde voor illustratie, grafiek en doet aan (teken)kunst in haar vrije tijd. Zoeken naar creatieve oplossingen in een hedendaagse vormgeving is haar ding. Ze houdt er ook van nieuwe ideeën aan te brengen en te realiseren.

Elke heeft meer dan 10 jaar ervaring in de sector.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.