Supercharge your creative skills at BOOST 23!

9 februari 2023

Verhoging van de kmo-portefeuille voor acties werkbaar werk

30 oktober 2020


Verhoging van de kmo-portefeuille voor acties werkbaar werk

Indien je binnen de maatregel kmo-portefeuille het jaarlijks volledig budget van € 10.000 hebt opgebruikt, en je wil nog acties uitvoeren in het kader van werkbaar werk, dan kan je nog beschikken over een eenmalig extra budget van € 5000. Hierbij bedraagt het steunpercentage 30 % voor kleine ondernemingen en 20% voor middelgrote ondernemingen.   

De voorwaarden kan je terugvinden op Kmo-portefeuille: steun voor opleiding en advies.

Uitbreiding naar aanleiding van de coronacrisis

Het is cruciaal dat iedereen in deze nieuwe context van Corona opnieuw veilig en gezond aan de slag kan gaan en aan het werk kan blijven.

Daarom zal de werkbaarheidscheque tijdelijk worden uitgebreid zodat je die onder andere ook besteden kan aan competentieversterking in een gewijzigde arbeidscontext.

En laat dat net hetgene zijn waar we met Talent Academy een ondersteunende partner in kunnen zijn!

Aanvraagprocedure

Een volledig stappenplan kan je via deze  website terugvinden.
Heb je nog vragen hierover? 
Bel of mail me gerust via +32 (0)52 41 45 65 of  sarah@talent-academy.be.
Sarah

Geschreven door Sarah

Talent Academy Co-manager

Sarah is het eerste gezicht dat je ziet als je ons hoofdkantoor in Hamme binnenwandelt. Vanachter onze onthaalbalie ondersteunt ze het Typografics sales team bij inkomende aanvragen én leidt ze het reilen en zeilen van ons Adobe Authorised Training Centre in goede banen. Voor Sarah bij ons kwam werken, verzorgde ze de receptie van het Snuffel Hostel in Brugge. Ze studeerde Toerisme Management in Brussel en Trendanalyse in Gent.


Sarah houdt bij voorkeur van avontuurlijke reizen. Zo trok ze eens twee maanden met een vriendin door Colombia. Als Sarah niet met haar rugzak aan het rondtrekken is, vind je haar terug in één of andere yoga-pose.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!