Typografics' Talent Academy nu ook geregistreerd dienstverlener voor de KMO-Portefeuille

3 maart 2017

Typografics uit Hamme (Dendermonde) mag zich al een aantal jaren Adobe Authorised Training Centre noemen en is sinds eind februari nu ook dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Dat betekent dat KMO’s die een opleiding volgen via Typografics tot 30% van het factuurbedrag kunnen laten subsidiëren via de Vlaamse overheid.

Wie komt in aanmerking?

De KMO-Portefeuille is bedoeld voor KMO’s gevestigd in Vlaanderen die hun medewerkers laten bijscholen en daarvoor beroep doen op een erkende dienstverlener van de KMO-Portefeuille. Bedrijven die beroep willen doen op deze regeling moeten zich registreren op de website om de betaling en andere formaliteiten af te handelen.

Wat zijn de voordelen?

Het grote voordeel is natuurlijk dat KMO’s de kosten om hun medewerkers levenslang te laten leren kunnen drukken. Maar er zijn nog een aantal pluspunten aan werken via een erkend dienstverlener.

Manu Matthijssens, Academy Manager, licht een en ander toe: “Erkende dienstverleners voor de KMO-Portefeuille worden om te beginnen streng doorgelicht, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. Ook als Adobe Authorised Training Centre worden we daar op gecontroleerd. Wie bij Typografics een opleiding volgt weet dat die gegeven wordt door toptrainers en gecertificieerde specialisten.”

Anke Crauwels, HR-Manager, voegt toe: “In het kader van de wet ‘werkbaar en wendbaar werk’ moeten werkgevers voor hun medewerkers minimum 5 opleidingsdagen voorzien per medewerker. De KMO-Portefeuille kan dan een noodzakelijk steuntje in de rug zijn om te kiezen voor relevante en kwalitatieve trainingen.’

Groot aanbod opleidingen voor marketeers, grafici en web-profielen

Manu Matthijssens:”We bieden bij Typografics een waaier van opleidingen aan. Dat gaat van de standaardpakketten voor grafici zoals Photoshop, InDesign of Illustrator tot motion designsoftware zoals Adobe After Effects of Cinema 4D. Daarnaast verzorgen we ook opleidingen voor marketeers die de basisbegrippen van het grafische proces onder de knie willen krijgen. En ook de webdesigners en front-end developers kunnen bij ons terecht voor opleidingen rond HTML, CSS of UX/UI design. En ook wie een opleidingstraject op maat nodig heeft helpen we graag. Ons hele aanbod kunnen mensen terugvinden onze website

 

Geschreven door Caro

Caro Mertens zorgt ervoor dat nieuwe klanten vlot hun weg naar Typografics vinden. Maar hét belangrijkste aspect van haar job is er over te waken dat zowel nieuwe als bestaande klanten blij zijn en blijven met de diensten en de service die Typografics levert. Verwacht je daarom regelmatig aan een mail, een telefoontje of een bezoek van Caro. Uiteraard op die momenten dat het jou past. In haar vrije tijd waagt Caro zich aan het muurklimmen of skiën. Lukt dat niet, dan is ze waarschijnlijk aan het kokkerellen.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!