Springbok vindt grafische match

16 maart 2023

All-in-one ✔️


Talent Academy & Typografics: meer heb je niet nodig om je grafisch te omringen. Brandtech agency Springbok snapt dat plaatje ook, en kiest voor een mix van consultancy en maattrainingen. Michael zette het team op weg met een efficiënte workflow en Elke gaf er een 2-daagse kennis volstouwer 'Animate en bannering'.

Steeds een zeer fijne samenwerking, zowel bij het bepalen van de topics van training, de lesdag(en) zelf, als de vragenruimte na de training.
Cindy, Studio & Project Director bij Springbok
“Recent gaf ik bij Springbok een 2-daagse maattraining, met 8 vormgevers rond de tafel. De training liet zich vullen met een stevige kickstart waarmee je je Animate workflow optimaliseert, daarna werkten we een complete HTML5 bannercampagne uit met eigen materiaal. Dat is een enorm voordeel want de vragen die je vanuit je trainees krijgt, komen rechtstreeks uit de praktijk.” Elke - Web Design Instructor.

Een deep dive, nog voor de opleiding start


In praktijkoefeningen ziet Springbok het absolute voordeel: 

"Voor aanvang van de maattraining wordt de tijd genomen om de opleiding inhoudelijk uit te diepen. Zo verloopt de lesdag zelf efficiënt en afgestemd op de praktijk. De lesgevers zijn zeer ervaren en zijn mee met de laatste nieuwigheden op verschillende domeinen, zo hebben wij optimalisaties kunnen doorvoeren in de studio waardoor wij nu op de meest efficiënte manieren werken.", Cindy - Studio & Project Director bij Springbok.

De grafische skills van jezelf of team upgraden?Bij Talent Academy kies je uit + 60 open opleidingen voor vormgevers en marketeers of voor maatwerk, laat je door 
ons aanbod verrassen of ga even luisteren bij Sarah voor een opleiding afgestemd op de noden van je organisatie.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!