Skill boost op maat voor az Vesalius

8 februari 2021

Blij dat az Vesalius het noodnummer (+32 (0)52 41 45 65 😉) kent voor de reanimatie van visuele communicatie. Onze Talent Academy injecteerde een lading InDesign en Photoshop insights bij het enthousiaste communicatieteam van de Limburgse zorginstelling.

"Het prijsverschil tussen een open en inhouse opleiding op maat is klein.”, aldus communicatieverantwoordelijke Sarina Simenon. "En ik vond het wel echt de moeite waard!”. Great minds think alike ... geen lettercombinatie op ons toetsenbord waarmee we het beter kunnen verwoorden.

Inhouse training, op maat & coronasafe


Het c-woord laat zich vandaag nu eenmaal catalogiseren als buzzer, maar laat je dat vooral niet tegenhouden om een inhouse opleiding te organiseren. Handen ontsmetten, mondmaskers, ramen in spreidstand, 1.5m policy, … zouden we dat eigenlijk ooit nog afleren 😬?

Zo een interne maatsessie is behoorlijk boeiend, want 100% afgestemd op wat jij nodig hebt. In samenspraak met az Vesalius pinden we ons vast op 2 opleidingsdagen: affiches opmaken in InDesign en social media assets creëren in Photoshop. Voor we ons op Limburgs grondgebied begaven, verzamelden we enkele creaties door het az Vesalius team. Met deze afbeeldingen en bestanden als input werd de training heel bevattelijk voor de deelnemers.

In betere tijden goed voor een high five, maar nu doet Sarina Simenon het met een virtuele pluim: “Michaël polste vooraf naar onze wensen en wat we hoopten bij te leren. De voorbereiding was erg grondig, zodat de opleiding écht op maat was.”.

Bovendien hangen er aan elke maatwerksessie 2 remote support uren. Een soort van 911 optie om je meteen te helpen bij eender welk post training probleem.

Hoe we az Vesalius hielpen


  •  Company driven theorie & cases
  •  Praktische tips, die verdergaan dan de theorie
  • Professionalisering van de visuele communicatie
Trainer Michaël kent de programma’s echt heel goed. Hij is gepassioneerd en weet zijn enthousiasme over te brengen op de groep. We kregen ook veel praktische tips, breder dan de Adobe programma’s waar we les over volgden.
Sarina Simenon, communicatieverantwoordelijke az Vesalius

Een gepersonaliseerde opleiding bij jou op kantoor?


Verschillende bronnen — waaronder az Vesalius — bevestigen ons dat collega Sarah haar totem adjectief “zorgzaam” met waarde draagt. Dat ondervind je van bij het eerste contact in de mailbox. Het je vragen over een opleiding op maat? Vertrouw ze toe aan Sarah.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!