Opleiding e-maildesign op maat van Liquid Society

15 september 2022

Kans schoon dat je mailbox dagelijks volgepropt wordt met e-letters. Het blijft een krachtig marketinginstrument, en ook branding agency Liquid Society is fan. Al hadden ze graag wat tijd van hun stopwatch geklopt in de creatie ervan en het design wat strakker gezet … dus snelden ze richting Talent Academy voor een opleiding op maat: efficiëntie in sterk e-mail design.

"De maatopleiding geeft ons een groot voordeel: het zorgt ervoor dat we gerichter aan de slag kunnen in nieuwe programma’s, wat veel tijd wint op de werkvloer.", Saskia Dendooven - Creative Director bij Liquid Society.

E-mail marketing: programmatie en design

“Liquid Society had een dubbele nood: de kwaliteit van hun design optimaliseren en een efficiëntere designmethode in de vingers krijgen. Daarom trokken we met twee scherpe messen hun richting uit: HTML en Adobe XD.", Michael - Talent Academy Supervisor.

"Web design instructor Elke vulde de voormiddag met een hoop code, technisch inzicht om een HTML nieuwsbrief maximaal gebruiksvriendelijk op te maken. In de namiddag liet ik Adobe XD in de praktijk zien. Het softwareprogramma laat je in real time samenwerken, heeft uitstekende sharing opties voor feedback en testing … dus daar valt voor Liquid Society een ferme tik tijdswinst te scoren.”
Het werd een interessante opleidingsdag, in een mooi en rustig kader, gepersonaliseerd en aangepast op maat van wat we nodig hadden. We kregen veel tips, ook buiten het domein van de cursus, waardoor je buitenkomt met het idee 'damn we hebben eigenlijk nog een opleiding nodig :-)'.
Saskia Dendooven, Creative Director bij Liquid Society

Zo haalt Liquid Society voordeel uit haar dagopleiding


  • Werken met de juiste tools = upgrade in je workflow.
  • Kwalitatief en sterk e-maildesign.
  • Vlottere & snellere team samenwerking.
  • Support na de opleiding schaaft skills in de praktijk bij.

De grafische skills van jezelf of team upgraden?


Bij Talent Academy kies je uit + 50 open opleidingen voor vormgevers en marketeers of voor maatwerk. Laat je door ons aanbod verrassen via talent-academy.be.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!