Online Masterclasses voor Printdeal

24 juni 2021

Printdeal.be is het genre bedrijf dat niet in een hokje te duwen valt. Ze zijn straf door wat ze doen met inkt, maar zeker ook door hun ondernemersgeest. Die laat durf zien en een klantvriendelijkheid waar je bijna week van wordt. Voor hun opleidingen beroept de online drukkerij zich al meer dan 3 jaar op onze Talent Academy. Recent presenteerden we een online reeks, gericht naar hun klantennetwerk aan grafische vormgevers: 3 online Adobe Masterclasses van telkens 60 min., integraal te bingen in 1 scroll.

De moeite waard, want:


Je ontdekt alle nieuwigheden/releases van InDesign, Illustrator en Photoshop + een berg tips/tricks uit het praktijkveld door host Michael.

Watch & learn 👇.

Adobe Masterclass - InDesign


InDesign blijft zichzelf overtreffen. De lang aangekondigde online en pdf review methode is exact wat we ervan verwacht hadden: het geeft een lap aan je efficiëntie. Verder ontdek je tekstomloop d.m.v. onderwerp detectie, hoe je meer doet met minder clicks dankzij community scripts, en nog zóveel meer.

Adobe Masterclass - Illustrator


Groot nieuws voor de ontwerpers van giga drukwerk: de 5,7 meter limiet in Illustrator werd opgeheven, je maakt het formaat dus vanaf heden zo groot je wenst (… te zeggen met een limiet van 57 meter). Verder kregen glyph en tekst/object tools een verfijning, is er een nieuwe repeat methode (radial, grid, mirror, … > big fun), …

Adobe Masterclass - Photoshop


Zag je sterretjes bij het ontwerp van patronen? Tegenwoordig creëer je ze realtime in Photoshop. Je leert bovendien een object selecteren met nog meer precisie, spelen met neural filters, licht in de lucht steken, ... 

Een verdere aanscherping voor je grafische skills?


Ga eens door ons opleidingsaanbod. In onze Talent Academy volg je trainingen van verschillende niveaus (essential > deep dive) en over diverse topics. Zelfs een traject op maat organiseren we graag.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!