Een jaar lang leren, we brengen het tot bij Fluvius

12 oktober 2022

Geen kink in de kabel bij multi-utility bedrijf Fluvius, om hun grafische skills te ontwikkelen weten ze vlot aansluiting te vinden bij ons open opleidingsabonnement. In lekkerdere woorden: een heel jaar lang uitgebreide deelname aan 60+ opleidingen, en dit voor € 225/maand. Niet 1 maar 3 teamleden springen vol energie op deze deal, Fluvius trainer San-Li maakt de rekening van de leerrijke rit. 

Fluvius Academy voluit voor Adobe"Binnen onze Fluvius Academy kochten we het complete Adobe pakket aan, bedoeling is hiermee ons intern trainingsmateriaal visueel te upgraden. Omdat onze software kennis echter onbestaande was, gingen we luisteren bij Talent Academy. Het uitgebreide aanbod volgens verschillende niveaus trok ons snel over de streep. Initieel wilden we enkele losse open opleidingen volgen, maar toen bleek dat het open opleidingsabonnement ons voordeliger uitkwam!"

Het 'all you can eat' jaarabonnement"Het open opleidingsabonnement gaf ons wat het 'all you can eat'-gevoel. Je start voorzichtig, om dan helemaal toe te happen. In totaal volgden we zo 20 dagen lessen bij Talent Academy. Van starter tot geavanceerde trainingen, we leerden heel veel in heel diverse programma's: Photoshop, Animate, Premiere Pro, InDesign ... Zelfs zonder voorafgaande grafische kennis word je op 1 jaar tijd voorzien van heel wat hands-on vaardigheden."

Opleidingen van betrokken experts

Bij Talent Academy maak je kennis met een sterk geëngageerd team. Je merkt het aan de voorbereiding van de oefeningen, de aandacht die je krijgt tijdens een opleiding en de na opvolging. Zo haal je samen het maximale uit je jaarabonnement.
San-Li Bienvenu, IT/Digitale trainer bij Fluvius

Bepaal zelf hoeveel je bespaart op je grafische opleiding

Ontdek zelf ook de voordeelformules binnen de Talent Academy en geef net zoals Fluvius een boost aan je grafische skills. Bovendien zijn we erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille van de Vlaamse overheid, hierdoor krijg je tot 30% subsidie voor het inschrijvingsgeld.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!