Leren zonder limiet, met designer Jolien

13 april 2023

Grafisch designer Jolien kribbelde een wishlist van 10 (!) must-follow trainingen samen uit onze opleidingsbrochure. Ze schuifelde ermee richting werkgever skeyes, die als antwoord een open opleidingsabonnement in onze Academy op haar bureau donderde: 1 jaar lang uitgebreide toegang tot 60+ klassikale opleidingen, voor maar € 225/maand. Leren quasi zonder limiet, what’s not to love? In gesprek met trainee Jolien over haar leerrijk traject in onze Talent Academy.

Als het knaagt om grafisch inzicht te verwerven


“Skeyes vroeg me de grafische vormgeving van alle in- en externe communicatie op te nemen. Ik had een goede InDesign en Illustrator basis, maar ontdekte gaandeweg dat mijn skills onvoldoende waren. Daarom namen we Typografics als grafische partner onder de arm. En hoewel de samenwerking flexibel en uitstekend verliep, knaagde het om zélf inzicht te krijgen in de manier waarop grafische ontwerpen technisch worden opgebouwd.”

“Via Typografics kreeg ik de Talent Academy brochure in handen. Algauw had ik een wishlist van 10 opleidingen! Gezien het voordeeltarief was de keuze voor een open opleidingsabonnement snel gemaakt. +60 klassikale trainingen in 1 jaar volgen voor maar € 225/maand, da's een deal.”
Samen met Michael en Sarah stippelden we een opleidingsprogramma op maat uit. Daarbij kwam Michaels product- en vakkennis en het administratief/organisatorisch talent van Sarah goed van pas.
Jolien Metdenancxt, grafisch design specialist

Kennis meteen toepasbaar in de praktijk


“De opleidingen die ik volgde, waren heel uiteenlopend: Starten met Photoshop, Magazine-opmaak in InDesign, Illustratietechnieken in Illustrator … Heel vaak gebeurt het dat ik mijn map met notities van de opleidingen erbij neem om op te zoeken hoe je een bepaalde handeling weer moet uitvoeren. Kennis meteen omzetten in de praktijk, het helpt me serieus in het uitvoeren van m'n job.”

Jolien zegt: niet twijfelen

60+ klassikale trainingen verspreid over een jaar, en dit aan een ferm voordeeltarief. Jolien ziet 5 redenen om er zo opnieuw voor te kiezen:

  • De praktijkervaring van de trainers en hun uitgebreide Adobe kennis.
  • Open en flexibele houding naar cursisten. 
  • Ruim aanbod aan vormgevingsopleidingen. 
  • Klantgerichte en goed georganiseerde back office. 
  • Vlot bereikbare en goed uitgeruste leslocaties met voldoende parkeermogelijkheden.

Nice to have you, Jolien! 

Ook besparen op je grafische opleidingen?


Ontdek de voordeelformules binnen de Talent Academy en geef een boost aan je grafische skills met onze basis en doelgerichte opleidingen. Bovendien is de Talent Academy erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille van de Vlaamse overheid, hierdoor krijg je tot 30% subsidie voor het inschrijvingsgeld.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!