Zo gaf creative designer Evelyne haar vaardigheden een boost

21 september 2021

Zou het kunnen dat je functietitel van grafisch ontwerper de medaille meesleept van ‘meest trendgevoelige job’? Het antwoord bengelt ergens middenin. Er zijn een hoop basics waar je altijd op kan terugvallen, maar die worden wel aangevuld met een lavastroom aan evoluties. Zowel in visuele mode als software staat de tijd nooit stil. Niets dat een struggle hoeft te zijn, want in onze Talent Academy kan je je skills verfijnen en verder richtinggeven aan je loopbaan met basis- en doelgerichte trainingen.


Ook creative designer Evelyne koos hiervoor. Met een jaarabonnement gaf ze haarzelf toegang om een heel jaar lang onbeperkt deel te nemen aan onze open opleidingen. Uit meer dan 50 onderwerpen maakte ze een keuze, en dit voor € 199/maand. Een gesprek met fan van ‘leren voor het leven’ Evelyne.


Ik had zoveel interesses

Ik stond op dat moment 2 jaar in het vak en heb dankzij de trainingen gemerkt dat ik toch wat updates had gemist. Nadien liet ik o.m. het Motion Design traject en After Effects op me afkomen, compleet nieuw en heel waardevol in mijn huidige job als grafisch/UX designer.
Evelyne Van Esbroeck, grafisch/UX designer bij Phished
“Als designer heb ik een brede interesse in software en techniek. Illustrator, Photoshop en InDesign klik ik dagelijks open! Toen ik tussen 2 jobs kwam te zitten, wilde ik mijn agenda vooral nuttig invullen. Ik kende Typografics al en besloot om het aanbod binnen de Talent Academy te bekijken, het onbeperkt jaarabonnement liet zich als beste deal aftekenen. Mijn opleidingsagenda vatte aan met een heropfrissing van de voor mij standaard programma’s: Illustrator, Photoshop en InDesign."

Flexibiliteit als sterke kracht


“Talent Academy is héél flexibel in het bieden van oplossingen. Sommige opleidingen volgde ik klassikaal, andere remote of zelfs uitgesteld via opnames. Maar ook de trainingen zelf hebben een soepel karakter, er is geen drempel om vragen te stellen. Het gaat hier niet enkel om leerstof overbrengen, je krijgt de kans om persoonlijke grafische struggles op de agenda te zetten”, geeft Evelyne enthousiast aan.

 De details van een software programma, zaken die hét verschil maken in een design, die steek je op in de Talent Academy. Het jaarabonnement was voor mij een winst op veel vlakken.
Evelyne Van Esbroeck, grafisch/UX designer bij Phished

Opleidingen van experts uit de praktijk


Wat je merkt, is dat de trainers weten waar ze over praten. Het zijn mensen met een jarenlange expertise. Bovendien slagen ze erin om ver weg te blijven van een saaie leerdag. Hands-on, interactief, entertainend en vaak inhoudelijk verrassend.", besluit Evelyne.

Bepaal zelf hoeveel je bespaart op je grafische opleiding


Ontdek zelf ook de voordeelformules binnen de Talent Academy en geef een boost aan je grafische skills. Bovendien zijn we erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille van de Vlaamse overheid, hierdoor krijg je tot 30% subsidie voor het inschrijvingsgeld.

Geschreven door Caro

Caro Mertens zorgt ervoor dat nieuwe klanten vlot hun weg naar Typografics vinden. Maar hét belangrijkste aspect van haar job is er over te waken dat zowel nieuwe als bestaande klanten blij zijn en blijven met de diensten en de service die Typografics levert. Verwacht je daarom regelmatig aan een mail, een telefoontje of een bezoek van Caro. Uiteraard op die momenten dat het jou past. In haar vrije tijd waagt Caro zich aan het muurklimmen of skiën. Lukt dat niet, dan is ze waarschijnlijk aan het kokkerellen.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!