Incompany-training op maat van Farmad

24 november 2020

Recent bolde trainer Jensie richting Melsele voor een 2-daagse in-company opleiding InDesign CC. Hij werd er door perfect ontsmette zwaaiende handen onthaald, niet verwonderlijk als je bij de marktleider in apotheeksoftware bent: Farmad.

"Talent Academy speelt vlot én kort op de bal.", vertelt Marleen Ronse ons, MarCom teamleader bij Farmad. "Er werd geluisterd en zo een opleidingspakket voorgesteld dat helemaal voldeed aan onze wensen." Dat maatwerk is zowat ons handelsmerk, heel praktijkgericht en toegespitst op de organisatie in kwestie.

Een gepersonaliseerde & coronaproof incompany-training


Uit een eerste briefingcontact bleek InDesign een ietwat bittere pil te zijn voor Farmad. Dat het geweldige software is, daar zijn we het snel over eens … maar als je de ins & outs niet helemaal beheerst, kan je er niet het maximale uithalen. En dat is nu net wat het Farmad marketingteam ambieert. Diepe r.e.s.p.e.c.t voor ambities, daar denken we heel graag verder over mee.

We rollen een reeks tutorials uit, die in pre-fase van de opleiding zelfstandig door de deelnemers wordt gevolgd. Zo wordt een basis van InDesign gelegd, en kan er tijdens de 2-daagse zelf dieper op de materie worden ingegaan.

“We wilden in die 2 dagen best ver geraken. We hebben het zeer geapprecieerd dat de praktische oefeningen helemaal custom made geënt waren op onze eigen lopende projecten.”
, aldus Marleen Ronse.
De cursus InDesign was een mooie mix tussen de theorie en praktijk. De persoonlijke voorbereiding en contact met de lesgever zijn een absoluut pluspunt, én het feit dat de training intern helemaal coronaproof kon doorgaan.
Marleen Ronse, MarCom teamleader Farmad

Hoe we Farmad hielpen


  • Voorbereidingstraject met tutorials
  • In-company training geënt op eigen projecten
  • Materie onmiddellijk toepasbaar

De grafische skills van je team versterken?


Onze Adobe gecertificeerde instructeurs luisteren graag naar je wensen, en stellen een gepersonaliseerd pakket samen. Daarin is heel wat mogelijk: remote, klassikaal, 1 of meerdere dagen, 1 of meerdere softwareprogramma's, ... Laat van je horen!

Geschreven door Jensie

Desktop Publishing Instructor

Jensie behaalde een Masterdiploma Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucasinstituut in Gent en werkte daarna 8 jaar op de grafische dienst van een groothandel/ontwikkelaar van elektronica. Daar lag de focus vooral op de opmaak en datapublishing van catalogi via de plugin EasyCatalog voor InDesign. Sinds de zomer van 2018 versterkt Jensie het Talent Academy team. Sindsdien stelt hij zijn expertise niet enkel als consultant ter beschikking maar deelt hij zijn kennis ook met cursisten in ons Adobe Authorised Training Centre.

In zijn vrije tijd is Jensie graag creatief bezig. Zo stond hij meer dan 10 jaar zijn mannetje als instructeur in het jeugdwerk. Hiernaast houdt hij van tekenen en speelt hij gitaar. Verder kun je Jensie blij maken met goede films, games of graphic novels.


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!