Gratis download: Brochure mockup

22 juni 2021

Download onze brochure mock up


We maken al eens graag een mockup om anderen beter te overtuigen van ons werk. Deze mockup is speciaal gemaakt om een dubbele pagina te presenteren van een magazine, brochure, catalogus of alles wat binnen deze lay-out past.

Zorg dat je twee naast elkaar liggende pagina’s beschikbaar hebt en pas elk in één van de slimme objecten, sla op en je hebt een instant net-echt gevoel. De achtergronden zijn ook zo opgesteld dat je kan kiezen voor een alternatieve ondergrond of gewoon een effen kleur. 

Het paginaformaat is opgesteld volgens DIN A verhouding, wat betekent dat de meest standaard lay-outs in A4 of A5 hier zeer gemakkelijk kunnen ingeplaatst worden zonder al te veel vervorming. Een groot verschil met andere mockups die je op het web zal vinden, want die hebben vaak de Amerikaanse maten.

Download ze hier!


Geschreven door Jensie

Desktop Publishing Instructor

Jensie behaalde een Masterdiploma Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucasinstituut in Gent en werkte daarna 8 jaar op de grafische dienst van een groothandel/ontwikkelaar van elektronica. Daar lag de focus vooral op de opmaak en datapublishing van catalogi via de plugin EasyCatalog voor InDesign. Sinds de zomer van 2018 versterkt Jensie het Talent Academy team. Sindsdien stelt hij zijn expertise niet enkel als consultant ter beschikking maar deelt hij zijn kennis ook met cursisten in ons Adobe Authorised Training Centre.

In zijn vrije tijd is Jensie graag creatief bezig. Zo stond hij meer dan 10 jaar zijn mannetje als instructeur in het jeugdwerk. Hiernaast houdt hij van tekenen en speelt hij gitaar. Verder kun je Jensie blij maken met goede films, games of graphic novels.


Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!