Video: de Typografics Academy, place to be voor creatives en marketeers

30 augustus 2017Typografics proudly presents ... onze Academy-video

Met deze video - die we samen met StoryMe ontwikkelden - willen we alle creatives in België aanspreken. Onze Academy is er immers voor hen. Onze trainers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en hebben jaren meegedraaid in het bedrijfsleven. Ze weten dus zeer goed waarover ze spreken en wat de praktische problemen en uitdagingen zijn waar vormgevers, motion designers of marketeers mee te maken krijgen. 

Onze opleidingen zijn ook op de praktijk gericht: we reiken onze cursisten de tools aan waarmee ze in hun eigen job direct mee aan de slag kunnen. Zo rendeert de investering in een training onmiddellijk. En dankzij de KMO-portefeuille hoeft een opleiding helemaal geen stukken van mensen te kosten. De Vlaamse overheid komt tot 30% tussen. 

Collagestijl

De collagestijl van de video zorgt voor een opvallend effect en geeft ons de kans om onze boodschap op een wervelende manier duidelijk te maken zonder dat de kijker het geluid hoeft aan te zetten. En we hopen natuurlijk ook dat het pakkend genoeg is om tot het einde te bekijken en - wie weet - zelfs een aantal keren te herhalen. 

Meer weten? Vraag onze opleidingsbrochure aan via het contactformulier of mail naar ingrid@typografics.be

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!