BOOST 2.2 REPLAY

23 februari 2022

We have gone (do)nuts at BOOST 2.2


Stel je voor: een gratis & online event met 1 dag lang crash courses in Adobe Photoshop, XD, After Effects & Creative Cloud. Sounds like a killer combo! Zeker wel, en dan nog eentje van eigen makelij. 


4 sessies, 4 trainers, 400 deelnemers


BOOST 2022 was een hit dit jaar > 4 sessies, 4 trainers, 400 deelnemers. Dat dit voor een knaller ging zorgen, stond in de sterren geschreven. Trainers Elke, Jensie, Shaun & Michael gaven het beste van zichzelf tijdens een speedcoaching sessie in hun favoriete Adobe app. Ze vuurden al hun kennis af op de deelnemers met handige tips, tricks en nice-to-knows.


Meer leren?


Dat het naar meer smaakt, lag zeker niet alleen aan de virtuele donuts die doorheen het hele event in de oefenbestanden voor cravings zorgden. Wil je graag verder bouwen op de kennis die je vergaarde (of hieronder zal vergaren) dan zijn deze opleidingen vast iets voor jou: 1) Adobe CC Upgrade - Design & Lay-out, 2) Verbluffende composities maken in Photoshop, 3) Webdesign & prototyping met Adobe XD en 4) Starten met After Effects.

Helemaal gemist? No need to worry, je kan nu alle sessies lang uitgestrekt vanuit je zetel bingewatchen
Een ideale manier om kennis te maken met de nieuwigheden in Adobe apps!
Sabine Vaesen, Deelnemers BOOST 2.2
Leuk hoe elke webinar aan elkaar hing. Gaf een duidelijke rode draad in het verhaal.
Jolien Krijnen, Deelnemer BOOST 2.2

Replay BOOST 2.2

What’s new in Creative Cloud 2022 

De 1ste BOOST sessie belooft je software skills serieus aan te vuren. Maak kennis met de nieuwste features in InDesign, Photoshop en Illustrator. Trainster Elke heeft giga veel met je te delen! 

Beelden bouwen in  Photoshop 

Trainer Jensie staat on power. Nu jij nog! Waar Photoshop écht goed in is ontdek je tijdens deze sessie. En je krijgt er nog een hoop tricks bovenop voor de creatie van sterke visuals.

Social posts maak je sneller in Adobe XD 

Tijdens de 3de BOOST sessie neemt trainer Michael je mee doorheen de professionele design tool Adobe XD. Leer razendsnel social media graphics creëren. De wereld van XD ligt zo aan je voeten. 

Blaas leven in je social posts met After Effects

Trainer Shaun sluit BOOST af met een hoop beweging. Klaar voor een complete how-to van artwork tot animatie voor sociale media? 

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!