Opleiding op maat voor TONC

19 mei 2022

Showrooms, winkels en toonzalen vinden in TONC hun sidekick tot een rimpelloze shopervaring. Daarbij werkt TONC aan elk onderdeel dat hieraan bijdraagt, ook visuele communicatie dus. Enkel … daar kreeg het TONC team zelf wat rimpels van. Alle ogen op Talent Academy dan maar, want een snelcursus Adobe gomt die hardnekkige kraaienpootjes zo weg.

“Ik zocht naar tools, tutorials, webinars … om onze social media skills te professionaliseren. Zo kregen we BOOST 2.2. in het vizier. Het online event was de wipplank richting een verdere kennismaking met de Talent Academy. Na een gesprek met Michael nam ons enthousiasme alleen maar toe: wij hadden NOOD aan een opleiding op maat!”, Kristel Van Hoof - Social Media Expert bij TONC.

Social media assets in Adobe XD

“Na onze intake bleek Adobe XD alles in zich te hebben voor TONC. De app heeft bv. social media artboard presets, je voegt er eenvoudig brand assets toe en herbruikbare templates laten zich intuïtief bouwen.”, Michael - Talent Academy Supervisor.

De 2-daagse verkenning doorheen Adobe XD mocht op een enthousiast TONC team rekenen.

“Het samen ontdekken, exploreren, oefenen, testen … zorgde ervoor dat de neuzen allemaal in dezelfde richting kwamen te staan. We kunnen elkaar nu helpen, samenwerken, presentaties maken … Dat vertaalt zich in meer efficiëntie en een professionalisering naar onze klanten toe.”, Kristel van TONC.

Dit heeft TONC geleerd


  • Adobe XD = fire voor social media
  • Brand assets samenbrengen en structureren
  • Creatie van interactieve en aanpasbare presentaties
  • Vlottere team samenwerking
Dat je ook na de training nog vragen kan stellen aan de Talent Academy is een grote meerwaarde. We hebben niet het gevoel dat we losgelaten worden.
Kristel Van Hoof, Social Media Expert bij TONC

Think like TONC

Een opleiding op maat is misschien ook wat jouw team nodig heeft? Sarah pusht je met plezier richting het juiste opleidingstraject.

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!