Download > Template voor opleidingsplan

19 januari 2023

Hands-up voor competentieontwikkeling én gekwalificeerde medewerkers. Daar hoef je de overheid ook niet van te overtuigen, je weet wel: de arbeidsdeal

  • Voor voltijdse werknemers in een 10+ onderneming geldt een opleidingsrecht van min. 4 dagen/jaar, 
  • verplicht jaarlijks opleidingsplan vanaf 20+ werknemers. 

Wie, wat, waar, hoe: het moet allemaal in het plan staan! Enter Excel kluwen? Neen, want wij klaarden de wijn voor jou … download deze template en hou per werknemer een overzichtelijk opleidingsplan bij.

One click away en handig voor HR

Arbeidsregime, opleidingskrediet en -saldo, groeipad, lesplan … Deze template is een efficiëntieslag voor HR, de invulvelden staan netjes klaar dus je piept de hele admin in no time.
Wist je trouwens dat Talent Academy kmop-dienstverlener is? Voor een training ontvang je 30% subsidie. Ga gerust eens kijken in ons aanbod of er voor jou iets leerrijks tussenstaat.

Geschreven door Sarah

Talent Academy Manager

Sarah leidt het reilen en zeilen van ons Adobe Authorised Training Centre in goede banen. Lees: veel contact met prospecten en klanten, opleidingen plannen en begeleiden en strategische optimalisaties uitvoeren. 

Sarah houdt bij voorkeur van avontuurlijke reizen. Zo trok ze eens twee maanden met een vriendin door Colombia. Als Sarah niet met haar rugzak aan het rondtrekken is, vind je haar terug in één of andere yoga-pose.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!