Zo overtuig je je baas van een opleiding bij ons

17 juli 2018

Je wil je graag bijscholen in InDesign, After Effects, Illustrator of een ander grafisch programma? Bij Typografics bieden we diverse opleidingen aan in ons Adobe Authorised Training Centre. Jij bent er ongetwijfeld al van overtuigd dat zo’n opleiding nuttig is voor je dagdagelijks werk. Nu moet je enkel nog je baas hiervan overtuigen. Wij geven je 6 redenen die je je chef kan voorschotelen als je hem/haar toestemming vraagt om een opleiding te volgen bij ons.

1. Onze Academy is een Adobe Authorised Training Centre

De Typografics Academy is één van de drie Adobe Authorised Training Centres in België. Je krijgt les van gespecialiseerde trainers die alle kneepjes van het vak kennen. Mensen die gepassioneerd zijn en bovendien zelf permanent bijgeschoold worden.

 

2. Wij screenen je team voor én na de opleiding

Via onze Talent Scan screenen wij je team op een 100% objectieve manier. Wat houdt deze screening in? We achterhalen de sterktes en zwaktes van de deelnemers op vlak van InDesign, Illustrator en/of Photoshop. Achteraf leggen ze deze Talent Scan nog eens af om hun evolutie te bekijken.

 

3. Wij geven opleidingen op maat van jouw bedrijf

Elke klant is anders, hetzelfde geldt voor onze opleidingen. Onze trainingsessies worden samengesteld op maat van het team en van jullie lopende projecten. We analyseren jullie werkomgeving en verdiepen ons in jullie werkdocumenten. Zo zorgen we ervoor dat jullie je opgedane kennis meteen kunnen omzetten in de praktijk.

 

4. We leren je team sneller en efficiënter werken

Onze grafische opleidingen volgen de nieuwe trends op de voet en helpen je het beste uit je team te halen. Dat komt de kwaliteit én de snelheid van je projecten alleen maar ten goede.

 

5. De opleiding kan zowel bij ons als bij jullie ter plaatse doorgaan

Onze trainers komen graag bij jou ter plaatse langs om een opleiding te geven. Heb je geen eigen accommodatie beschikbaar? Dan kan je team een opleiding volgen in één van onze locaties in Hamme, Antwerpen, Gent en Brussel. Ook is het mogelijk om de sessies vanop afstand te volgen via een virtual classroom.

 

6. Ook na de opleiding kan je terecht bij ons voor support

Nog vragen na de opleiding? Tot twee maanden na de opleiding kan je team gebruikmaken van onze hulplijn voor support.

 

Interesse in een opleiding voor jouw team?

Neem contact op met onze Academy Manager Michael voor meer informatie over een opleiding op maat. Of bekijk ons uitgebreid opleidingsaanbod.

Typografics is erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille. Hierdoor kan je tot 30% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Kijk op www.kmoportefeuille.be om de voorwaarden te kennen.

 

Geschreven door Michael

Talent Academy Supervisor

Sinds 2011 is Michael in dienst als Adobe Certified Instructor - Design & Lay-out Solutions, wat betekent dat hij steengoede opleidingen geeft. Daar kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers over getuigen. Samen met HR zorgt hij ervoor dat elk personeelslid de nodige bijscholing en opleiding krijgt. Voor onze klanten stelt hij praktische klassikale of maatwerktrainingen samen waarin hij de nadruk legt op workflow en een correct én efficiënt gebruik van Adobe software.

​Daarnaast staat hij in voor het onderhoud van de IT infrastructuur, draagt hij zijn steentje bij in het aanwervingsproces van nieuwe consultants en ontfermt hij zich - samen met marketing en overige trainers - over de content en huisstijl van Talent Academy.

Nog meer lezen?

Bekijk gerust onze andere blogposts vol toffe weetjes en nieuwtjes om up-to-date te blijven.

Mis geen enkele update!